Siebel vil nok overleve

Siebel vil nok overleve

Larry Ellison glatter over egne utsagn om at Oracle ikke ville ta hensyn til den senere tids oppkjøp, når selskapet utvikler egne applikasjoner.

Boston (CW): Toppsjef i crm-giganten Siebel, George Shaheen, sa under selskapets årlige kundearrangement at Siebels teknologi vil overleve Oracles oppkjøp av selskapet.

Larry Ellison bekreftet også dette i en filmsnutt hvor han hilste Siebels kunder velkommen til CostumerWorld i Boston i USA i går.

I en kommentar til Larry Ellison noe slitne genser på videoen, sa Shaheen under sin hovedtale:

- En positiv ting med Oracles oppkjøp er at vi snart kan kaste slipset og dressen, og kle oss mer uformelt.

Skapte bekymring

Men til tross for latter blant Siebels flere hundre kunder i salen, er det mange av dem som har vært bekymret for større endringer enn slips eller ikke slips.

Oracle spredte uro da de under sitt eget kundearrangement i forrige måned uttalte at de ikke ville ta hensyn til den senere tids oppkjøp når de utviklet egne applikasjoner.

Men siden dette har selskapene snakket sammen.

Skal være toneangivende

Under et møte med pressen mandag, sa Siebel-sjefen at de nå har fått signaler fra Oracle om at Siebels visjon og teknologi vil være toneangivende for Oracles satsing i crm-markedet.

- Som Larry selv formulerte det i et møte; Vi har ikke kjøpt Siebel for å sparke folk og bygge det ned. Vi ønsker å kjøpe Siebel fordi de har en teknologi og kunnskap vi trenger for å bli gode på crm og kundeanalyse, sa George Shaheen.