Siemens girer opp med Mercedes

Siemens girer opp med Mercedes

Nå kan du bestille en Mercedes og få en Siemens-telefon integrert. Først ut er den nye multimedietelefonen CX65.
Siemens er blitt offisiell partner for å utstyre Mercedes med integrerte mobiltelefoner. Og har således endelig fått lønn for å ha oppkalt sine telefoner etter bilmodellene til Mercedes-Bentz. Første fabrikkmonterte Siemens som kan bestilles i en ny Mercedes er multimedia-telefonen CX65.

Nå kan du bestille din nye Mercedes-Benz med fabrikkmontert Siemens mobiltelefon. Første modell tilgjengelig er multimediatelefonen Siemens CX65, som kan bestilles fra Mercedes-fabrikken i de fleste av klassene til den tyske bilprodusenten.

I en pressemelding fra Siemens fortelles det at CX65 matcher Mercedes-profilen godt med elegant design med moderne multimedieteknologi. Telefonen har høyoppløselig skjerm med 65.000 farger. I tillegg til VGA-kamera for stillbilder og korte videosnutter kan man montere blits for å sikre bildene under alle lysforhold.

CX65 har også innebygget e-postklient og mms og 40 polyfoniske ringetoner. I denne sammenhengen kan det også nevnes at flere av designerne i Siemens tidligere har jobbet både for Mercedes og BMW.

- Vi valgte Siemens Communications som vår nye eksklusive partner for kjøretøy-kommunikasjon fordi selskapet tilbyr innovative løsninger og en langsiktig forpliktelse til å lage mobiltelefoner som kan tilkobles ekstern antenne, noe som sikrer minimal helsepåvirkning hos bilpassasjerene. Den produktbredden Siemens tilbyr passer også perfekt med vårt kjøretøysortiment, sier Stephan Wolfsried som er utviklingsdirektør i DaimlerChrysler i medlingen.

- Vi er glade for å kunne samarbeide med DaimlerChrysler. De to selskapene utfyller hverandre perfekt. Samarbeidet vil gjøre det enda enklere å kommunisere også i bilen, sier divisjonsdirektør Rune Tufte i Siemens Communications.