Signerer Gjensidige-avtale til 700 mill.

Signerer Gjensidige-avtale til 700 mill.

Evry sikrer seg en strategisk viktig tjenesteavtale med Gjensidige verdt i overkant av 700 millioner kroner.

Evry har sikret seg en tjenesteavtale med Gjensidige verdt i overkant av 700 millioner kroner, opplyser selskapet fredag. Avtalen løper over seks år med opsjon på ytterligere to år, og går inn som erstatning for eksisterende avatler.

Cloud og konsulenttjenester

Evry skal, i tillegg til driftsleveranser, fungere som forsikringsselskapets partner på konsulenttjenester tilknyttet applikasjonsutvikling og forvaltning.

- Jeg er glad for den tilliten som Gjensidige har vist oss. Evry har dokumentert at selskapet har bransje- og teknologikompetanse, og vi skal være en innovativ partner til Gjensidige, sier Evry-sjef Terje Mjøs i en presseuttalelse.

Partneravtale

Gjennom partneravtalen skal Evry levere cloud-baserte tjenester som bygger på nye standardiserte løsninger. Oppgaven omfatter leveranser av it-tjenester som skal sikre tilgjengeligheten til Gjensidiges forretningskritiske applikasjoner gjennom effektiv infrastruktur og sikker drift på alle plattformer.

Dette inkluderer blant annet tjenester på stormaskin og Linux med fokus på applikasjoner med høye krav til sikker prosessering og lagring av informasjon. Kontrakten omfatter også en ny desktop basert på industristandarder som dekker behovene knyttet til "bring your own device".