1Password oppdatert for Lion

1Password oppdatert for Lion

Enkelt å sikre dine passord.

1Password 3.9 er optimalistert for OS X 10.7 Lion.

1Password er en Macworld-favoritt, og er en enkel måte å la Mac-en huske alle de vanskelige passordene for deg.

Dette kan være passord og andre hemmeligheter generelt, men den store fordelen med 1Password er integrasjonsmulighet mot nettleseren. 1Password vil tilby både å lagre passord fra påloggingssider for deg og å åpne opp passordbeskyttede sider der du har lagret din påloggingsinfo. Alt via en knapp i Safari eller Firefox.

1Password vil også kunne foreslå passord for deg med langt større sikkerhet enn du selv antakelig ville ha valgt. Siden programmet husker disse for deg, trenger ikke du gjøre det. Det eneste du må huske på er et master-passord.

Programmet kan synkroniseres mot Dropbox, og dermed også brukes med den samme informasjonen mot en iPhone eller iPad. 1Password for iOS er en egen app som kan brukes frittstående eller sammen med 1Password for Mac. iOS-app'en koster 70 kroner i iTunes App Store her .

Dette er nytt

1Password 3.9 bringer som sagt med seg Lion-integrering med fullskjerm-modus, bedre sikkerhet gjennom ny og forbedret sandboxing, BKDF2-kalibrering og generelt raskere ytelse gjennom 64-biter.

I tillegg kan en liten menylinje-hjelper installeres for å gi rask tilgang til alle innloggingsobjekter gjennom en rullegardinmeny. De som kjenner 1Password for Windows vil kjenne igjen hvordan dette på en tilsvarende måte er integrert mot Internet Explorer.

Du kan kjøpe 1Password 3.9 for Mac på Mac App Store her . I skrivende stund er det 50 prosent rabatt og gratis oppgradering til versjon 4.0 inkludert - prisen er 140 kroner. 1Password 4 vil kun være tilgjengelig via Mac App Store, noe som også har den store fordelen med en enhetlig oppgraderingsløsning.

1Password 3.9 for Mac krever OS X 10.7 eller senere - og dermed automatisk en nyere Mac med 64-bits Intel-prosessor.

Du kan lese mer om 1Password her . Se en promo-video nedenfor.

Les om:

Sikkerhet