Actebis satser på F-Secure

Actebis satser på F-Secure

Actebis overtar F-Secure fra Norsoft Distribution og inngår en nordisk distribusjonsavtale.

Actebis har inngått en nordisk distribusjonsavtale med F-Secure. Det betyr at Actebis skal distribuere F-Secures produkter både mot bedrifter og forbrukere via forhandlernettet i Danmark, Sverige og Norge.

Ifølge en pressemelding vil Actebis komme til å distribuere det komplette produktsortiment fra F-Secure. Alt fra anti-virus suite løsninger til spam- og anti-virus appliance boksløsninger og Saas-løsninger til hostingtilbydere, Mobile Security produktet med tyverikontroll, til Internet Security boksprodukter til forbrukere.

- Avtalen med F-Secure gir Actebis mulighet for økt vekst på sikkerhetssoftware i Danmark, Norge og Sverige. F-Secure er i dag en sterk spiller på det svenske markedet med mer enn 30 prosent markedsandel. Vi vet at F-Secure har en fleksibel nordisk organisasjon samt et klart fokus på løsninger til SMB virksomheter. Dette passer godt inn i vår strategi hvor vi nettopp ønsker å fokusere på SMB-markedet. Videre er dette et skritt på veien for vår ekspansjon i Norge og Sverige, sier Torben Qvist, administrerende direktør i Actebis, i en pressemelding.

Actebis overtar F-Secure-agenturet fra danske Norsoft Distribution, som nylig innførte betalingsstans etter dårlige resultater.

Ifølge danske Computer Reseller News (CRN) er Norsoft formelt fremdeles distributør av F-Secure, men etter at distributøren innførte betalingsstans har F-Secure ikke villet levere varer til distributøren.

- Norsoft har ikke hatt et bredt nok forhandlernett og har manglet aktiviteter i markedet, sier F-Secures danske kanalsjef Michael Dahl til CRN.

Sikkerhet