Also er ny distributør for F-secure

Also er ny distributør for F-secure

Skal skal distribuere F-Secures produkter for både bedrifter og hjemmebrukere i Norge.

Distrobutøren Also, eid av Also AG, har hovedkontor i Sandefjord, samt salgskontor i Oslo og Arendal. Nå skal selskapet gjennom en ny avtale distribuere F-Secures produkter for både bedrifter og hjemmebrukere i Norge.

Dette inkluderer frittstående antivirusklienter og de skybaserte produktpakkene «Protection Service for Business» og «Business Suite».

- Det at F-Secure nå vil distribuere sine nettskyprodukter via oss, som eneste distributør i Norge, er et tegn på gjensidig tillitt. Vi ser frem til et fruktbart samarbeid med F-Secure, sier Monica Aune, administrerende direktør i Also.

I en pressemelding heter det at selskapet vil satse spesielt på Protection Service for Business som lar forhandlere selge sikkerhet som en tjeneste (SaaS) til små og mellomstore bedriftskunder.

- Ved å distribuere våre sikkerhetsprodukter gjennom Also, som har en bred og god dekning i markedet, styrker vi vår posisjon i Norge. Mange av våre produkter treffer svært godt i Alsos forhandlernett, sier Tom Sjølie, kanalsjef for F-Secure i Norge.

Les om:

Sikkerhet