Alt i ett fra Check Point

Alt i ett fra Check Point

Check Point hevder å være først ute med en klient for endepunktssikkerhet som dekker alt.

Siden Check Point kjøpte Zonelabs og Pointsec har de kombinert programvaren fra disse og utviklet Check Point Endpoint Security. Denne klienten er utstyrt med brannmur, antivirus, anti-spyware, full diskkryptering, mediakryptering med portbeskyttelse, tilgangskontroll mot nettverk (NAC), programkontroll og VPN.

Og klienten er selvsagt administrerbar fra sentralt hold. Check Points verktøy for utrulling gjør at du også kan foreta tilpassede installasjoner. Endpoint Security har ett grensesnitt mot brukeren, noe Check Point hevder det gjør det enklere for brukeren å forholde seg til sikkerhetsprogramvaren.

Med denne klienten skal du kunne ha kontroll på at konfidensiell informasjon blir kopiert ut på minnepinner, så vel som du får kontroll over hvilke applikasjoner som kan kjøres. Klienten skal også kunne merke om det er koblet en keylogger på maskinen.

Ett argument fra Check Point for å legge all klientsikkerheten inn i én klient, er at du ikke får konflikter mellom de forskjellige modulene.

Les om:

Sikkerhet