Årets Fiduspris til Skandiabanken

Årets Fiduspris til Skandiabanken

Fornyingsminister Rigmor Aasrud overrakte prisen på Sikkerhetskonferansen i dag.

Fidusprisen gis hvert år til en virksomhet som har utmerket seg positivt med god informasjonssikkerhet, og har til hensikt å bevisstgjøre næringsliv og privatpersoner om behovet for dette.

Juryen, som har bestått av representanter fra NorSIS, Datatilsynet og Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR), har lagt stor vekt på folkets oppfatning når de har vurdert de nominerte til årets pris, skriver NorSIS på sine nettsider.

Skandiabanken best, igjen

- Skandiabanken nyter stor tillit i befolkningen og etterlever en modell for sikkerhetsarbeid som i stor grad involverer kundene og ivaretar deres behov for sikre tjenester på en balansert måte, heter det i juryens vurdering.

Skandiabanken ble dermed kåret til vinner for andre året på rad, og trakk det lengste strået i konkurranse med de andre finalistene Storebrand, Brønnøysundregistrene og DnBNOR.

Handler om tillit

Kandidatene til årets Fidus ble bestemt på grunnlag av en bred spørreundersøkelse blant forbrukere, der man skulle rangere bedrifter og bransjer på bakgrunn av hvilken tillit man har til hvordan disse behandler personopplysninger. Undersøkelsen er utført av TNS Gallup, og Fidusprisen er et samarbeid mellom dem og NorSIS. Fidus så dagens lys i 2009, og da var det Gjensidige juryen vurderte som best på sikkerhet.

Fornyingsminister Rigmor Aasrud overrakte Fidusprisen 2011 på NSR Sikkerhetskonferansen på Thon Hotel Opera tidligere i dag.

Les juryens faglige vurdering av årets kandidater hos NorSIS.

Les om:

Sikkerhet