AVG 8.0 Internet security er ute

AVG 8.0 Internet security er ute

Den nye sikkerhetspakken fra AVG skal beskytte datamaskinen før faren oppstår.

AVG Technologies lanserer nå AVG 8.0 for privatpersoner og bedrifter. Sikkerhetsløsningen har ifølge selskapet fått et titalls nye og forbedrede funksjoner.

Blant de viktigste nyhetene finner vi LinkScanners Safe Surf og Safe Search som vurderer sikkerheten på nettsider allerede før du klikker på lenkene. Dette skal ifølge AVG gi en effektiv beskyttelse mot de nye internettruslene som ofte bare er aktive et par timer av gangen.

Safe Surf og Safe Search beskytter også mot ufrivillige nedlastinger som installeres automatisk når du klikker inn på en nettside. Funksjonen integreres i Explorer og Firefox og beskytter mot potensielle trusler ved søk på Google, Yahoo og MSN.

Ifølge Karel Obluk, sjefstekniker hos AVG Technologies vil Safe Surf og Safe Search beskytte pc-en på en måte som tradisjonelle brannmur- og antivirusprodukter ikke kan gjøre.

Tidligere har sikkerheten handlet om å ta bort trusler og reparere skader, men med den nye teknologien kan trusselen stoppes allerede før de havner i datamaskinen, hevder Obluk.

Nytt brukergrensesnitt

Andre forbedringer i versjon 8.0 inkluderer blant annet en ny flertråders skannermotor, en ny brannmur og utvidet antivirusfunksjonalitet som tillater mer tilpasset planlegging.

Av de mer synlige endringene har versjon 8.0 fått et oppfrisket brukergrensesnitt som viser en enkel grafisk fremstilling av de ulike komponentene, samtidig som avanserte brukere kan utnytte konfigurasjonsmulighetene.

I tillegg til mye nytt loves det at programmet også skal trekke mindre ressurser enn tidligere.

AVG 8.0 fått et oppfrisket brukergrensesnitt som viser en enkel grafisk fremstilling av de ulike komponentene, samtidig som avanserte brukere lett kan utnytte det som er av konfigurasjonsmuligheter.

Safe Surf og Safe Search legger seg som menyknapper i en egen verktøylinje, men denne trenger heldigsvis ikke vises for å være aktivert.

En enkellisens av hele sikkerhetspakken koster 52 Euro i selskapets nettbutikk. Prisen inkluderer teknisk support og ubegrensede oppdateringer i ett år fra kjøpsdato.

Foreløpig finnes det ingen gratisversjon av AVG 8.0, men du kan laste ned en 30 dagers evalueringsversjon fra denne siden

En nettverksversjon lanseres samtidig som forbrukerpakken. Den muliggjør sentralisert styring og konfigurasjon, samt fjernadministrasjon av samtlige klienter. For en pakke med ti lisenser koster nettverksversjonen rundt 500 Euro.
Mer informasjon finner du her .

Les om:

Sikkerhet