AVG får nordisk distributør

AVG får nordisk distributør

Norske Wintek blir distributør for AVGs produkter i hele det nordiske markedet.

I en pressemelding kunngjør det tsjekkiske sikkerhetsselskapet AVG at de har valgt norske Wintek Nordic Group som distributør for sine sikkerhetsprogrammer i Norden. Wintek bli dermed den første distributøren av AVGs produkter i Norden.

AVG er allerede god kjent på det norske markedet, blant annet med sin gratisversjon av AVG Antivirus.

Det tsjekkiske selskapet anser Norden som et sterkt voksende område, og valgte Wintek ettersom selskapet allerede har et stort nettverk av forhandlere i Norge.

- Vi er glade over endelig å ha funnet en måte vi kan ha et nærmere samarbeid med våre kunder i Norden. Nå ser vi frem til å øke vår virksomhet og tilstedeværelse på et viktig marked, sier Petter Lautin, viseadministrerende salgsdirektør for Europa.

Wintek Nordic Group har mer enn 130 partnere og vokser fort som distributør av sikkerhetsløsninger for kommunikasjon i Norge. I slutten av 2007 besluttet selskapet derfor å utvide sin portefølje med en Internett-sikkerhetsløsning.

- AVGs produkter er allerede godt kjent på det norske markedet og vi ser frem til å introdusere AVG 8.0 formelt gjennom våre forhandlere, sier Jarle Avløyp, teknisk sjef hos Wintek.

Les om:

Sikkerhet