Ble du lurt?

Ble du lurt?

7800 lastet ned PC Worlds eget hackeprogram, Dorkblaster, på fredag 1. april.

På fredag kunne PC World fortelle historien om 23 år gamle Yngve Stenseter, som har utviklet det superenkle hackerprogrammet Dorkblaster, som er så enkelt at selv bestemor kan hacke naboens pc eller smarttelefon - dersom naboen sitter på et trådløsnett.

Nederst i saken fant man også en nedlastingslenke til programmet, sammen med våre formaninger om å ikke bruke det til å hacke andres nettverk enn sitt eget.

Saken var oppsinn fra ende til annen, og til vår store glede var det mer enn 7800 mennesker som lastet ned vårt hackeprogram, Dorkblaster. Programmet er det vi selv som har utviklet, det er helt ufarlig å kjøre, og det gav en god latter til mange av de som beit på.

Prøv selv: Last ned Dorkblaster her.

Det er sjelden vi opplever så mye tilbakemeldinger på en sak som det vi fikk på Dorkblaster-saken. Over 900 lesere har klikket på Facebook-Like-knappen. Den ble diskutert i forum, lenket til fra andre, vi fikk en rekke kommentarer og en hel del e-post med kjeft om hvordan vi kunne finne på å legge ut nedlastingslenke til et slikt program. På vår Facebook-side fortalte mange lesere om hvordan de selv ble lurt, og hvordan de brukte programmet til å lure andre.

Takk til alle dere som hjalp oss med å spre denne aprilspøken videre!

Sikkerhet