CA på vei ut av dalen

CA på vei ut av dalen

Det fjerde kvartal på rad med gode resultater for CA viser at selskapet har kommet seg ut av krisen. - Vi er også på riktig vei, sier toppsjefen John Swainson.

Programvareselskapet CA presenterte i går kveld tallene for forrige kvartal. CA økte omsetningen med 8 prosent og nær tredoblet resultatet i forhold til samme periode i fjor. Selskapet har i tillegg oppjustert prognosen for året.

CA rapporterte torsdag kveld for kvartalet som endte 30. september. Omsetningen økte fra 0,99 mrd dollar for samme periode i fjor til 1,07 mrd dollar. Resultat per aksje økte fra 0,09 dollar til 0,26 dollar.

- Dette er CAs fjerde kvartal på rad med solide resultater. Vi har gjort enda et betydelig fremskritt. Verdens største og mest sofistikerte it-brukere kommer nå til oss for hjelp til å administrere, sikre og styre sin it-infrastruktur, sier konsernsjef John Swainson i en pressemelding.

Swainson sier i et intervju med avisen Globe and Mail at CA har vært gjennom en vanskelig periode. Nå mener han selskapet er på riktig vei.

- Vi ser ny entusiasme blant våre kunder ettersom de oppdager hvordan CAs produkter og tjenester kan hjelpe dem med å styre it-kostnadene, øke effektiviteten og sikkerheten, og samtidig sikre at IT-investeringene er tilpasset den overordnede forretningsstrategien. Dette gir oss tro på at vår strategi om EITM eller "Enterprise IT Management" er riktig. Vi er også på riktig vei i forhold til å nå våre finansielle mål, sa han til avisen.

CA økte forventet omsetning for året fra 4,05 mrd dollar - 4,1 mrd dollar til 4,15 mrd dollar - 4,2 mrd dollar. Selskapet økte også forventet resultat per aksje fra 0,75 dollar-0,81 dollar til 0,87 dollar-0,91 dollar.