Check Point med nytt forsvarsverk

Check Point med nytt forsvarsverk

Den nye 21400 Appliance fra Check Point er rettet mot større virksomheter og datasentre.

Ifølge Check Point er deres nye 21400 Appliance en høyhastighets brannmur med ytelse på opptil 100 gigabit per sekund og IPS («Intrusion Prevention System», system for innbruddssikring) som yter 21 gigabit per sekund med standard profil. Dagens gatewayer for større virksomheter strekker seg utenfor brannmuren, skriver Check Point.

De integrerer forskjellige teknologier for å gi sikkerhet til nyere web-applikasjoner, sikkerhet i skyen og alle de forskjellige typene skadelig kode som i stadig større grad florerer på internett. Dette øker belastningen på nettverket, som trenger økt sikkerhet, båndbredde og omfattende prosessorkraft for å håndtere sikkerhetsproblemene.

Med SecurityPower, hva Check Point kaller en ny måleenhet for sikkerhetsanalyse (SPU), skal det være mulig å vurdere ytelsen som trengs i forskjellige scenarioer ute hos kundene. Det skal være mulig å benytte seg av de verdiene en virksomhet trenger og sammenligne dem med ytelsen til andre enheter (appliances). Slik skal det være mulig å velge gateway som møter virksomhetens nøyaktige krav, og peke frem mot utvidelser ved fremtidig vekst.

Optimaliserte blader

Med Security Power i bakhånd, lanserer Check Point sin nye datasenter-enhet, Check Point 21400 Appliance . Den er konstruert for å optimalisere en hel rekke programvare-blades, noe som ifølge Check Point vil gi store virksomheter og datasentre en nestegenerasjons plattform for en 3D sikkerhetsplan.

Check Point 21400 har en SPU-rating på 2900, som de hevder er den høyeste ytelsen og SPU-rankingen tilgjengelig for et 2U-design. Check Point 21400 inneholder også et nytt design med et såkalt sikkerhetsakselerasjonskort som er optimalisert til å levere beskyttelse i lav-latente, transaksjonsorienterte miljøer og øke gjennomløpet til 100 gigabit per sekund.

– Evolusjonen av trusler på internett har inspirert oss til å vurdere sikkerhet på en annen måte. I virkelige kundemiljøer er den kapasiteten appliances har til å gjennomføre flere avanserte sikkerhetsfunksjoner like viktig som ytelse. Vår nye appliance er spesiallaget for å utdype sikkerhetsfunksjonalitet, samtidig som den øker ytelse og trafikkvolum – som gjenspeiler vår visjon om å levere det høyeste nivået med sikkerhet til miljøer av alle størrelser, sier Raymond Eivik, Country Manager hos Check Point i Norge.

Les om:

Sikkerhet