EET blir spesialist på overvåking

EET blir spesialist på overvåking

Skal distribuere Sonys overvåkingsløsninger i Norden.

EET Nordic har inngått en distribusjonsavtale med Sony Professional om produsentens videoovervåkingsløsninger.

Ip-overvåking er et satsingsområde for distributøren, som nå har fått status som nordisk Sony Specialist Distributor som det siste tilskuddet på listen.

- EET Nordic er en sterk aktør i det nordiske markedet, og vi er fornøyde med å ha dem som en Sony Specialist Distributor. Med tilstedeværelse i hele Norden passer EET Nordic godt med vår egen restrukturering til en nordisk organisasjon. Kunder vil oppleve topp service fra EET Nordic gjennom den ekstra innsatsen Sony legger i å betjene sine spesialist-distributører, sier Björn Adméus, Nordic Manager for Video Security i Sony Professional Nordic.

Sonys avdeling for profesjonelle produkter gikk i fjor inn i en ny nordisk struktur under navnet Sony Professional Nordic. Samtidig endret produsenten sitt akkrediteringsprogram for partnere.

Programmet gir forhandler- og distributørpartnere tilgang på produktopplæring, forhåndsinformasjon om nye lanseringer, markedsanalyser, kampanjer og tilbud samt økonomiske støtte fra Sony Financial Services.

- Sony er en sterk merkevare, og for å kunne møte etterspørselen i markedet er det viktig for oss å jobbe med de riktige partnerne. Våre kunder forventer den beste servicen, og som spesialist-distributør klarer vi å innfri våre kunders forventninger. Ved å bli en Sony Specialist Distributor blir vårt totale tjenestetilbud utvidet og vi har store ambisjoner for fremtiden, sier Stefan Nilsson, administrerende direktør i EET Nordic Sweden.

LES OGSÅ: Sony kutter partnere

Sikkerhet