EMC skryter av Proact

EMC skryter av Proact

300 prosent vekst innen segmentet for sikkerhetskopierings- og gjenopprettingstjenester kvalifiserer til en pris, mener EMC.

Proact er av EMC kåret til årets partner etter å ha levert 300 prosent vekst innen EMCs segment for sikkerhetskopierings- og gjenopprettingstjenester i 2011. Prisen ble gitt for å hedre en innsats EMC betegner som ekstraordinær og formidabel.

Proact har siden oppstarten i 1994 vært tett knyttet til EMC, og har den høyeste sertifiseringsstatusen på selskapets teknologi. Selskapet leverer tjenester, produkter, rådgivning, support, drift og opplæring på EMC tilpasset virksomheter av alle størrelser.

Tredoblet omsetning

- Resultatene Proact leverte var i en særstilling. De tredoblet omsetningen og økte kompetansen i det norske markedet betydelig. Dette både gjennom egne sertifiseringer og ved å gjennomføre kurs for mange kunder, sier administrerende direktør i EMC, Jul Johansen, i en presseuttalelse.

Administrerende direktør i Proact Norge, Eirik Pedersen, viser til mer enn 20 konsulenter og supportspesialister som tilsammen besitter over 200 års erfaring på maskin- og programvare fra EMC.

- Selv om vi måler oss først og fremst etter gode og solide kundeleveranser, er det naturligvis gøy å bli hedret av våre leverandører, sier Pedersen.

Proact er det eneste i Norge som kan levere full døgnkontinuerlig service på EMC’s DataDomain serie fra alle avdelingskontor, i tillegg supporterer Proact EMC Networker og alle andre produkter i denne produktserien.

Les om:

Sikkerhet