Eset vinner på verdensmarkedet

Eset vinner på verdensmarkedet

Ifølge Gartner er Eset den raskest voksende leverandøren av antivirus- og sikkerhetsløsninger innen forbrukersegmentet på verdensmarkedet.

Det fastslås i rapporten Security Software Worldwide 2010.

Økt etterspørsel

- Det er interessant å se at Eset faktisk er den raskest voksende antivirus- og sikkerhetsleverandøren i verden i følge anerkjente Gartner. Det er en utvikling vi også kjenner igjen her i Norge, da vi registrerer en økende etterspørsel etter Esets løsninger, sier Christian Teien Sørensen, Norgessjef i Eurosecure.

Det først og fremst er privatmarkedet som bidrar til etterspørselen etter sikkerhetsløsningene.

- Eset har lenge vært svært populært blant de mest it-kyndige både i privat- og bedriftsmarkedet, og nå ser vi økende interesse fra flere grupper, deriblant eksempelvis privatpersoner og spillentusiaster, som verdsetter Esets spesielle sikkerhetsløsning for fullskjermapplikasjoner, fortsetter han.

Het konkurranse

Anders Nilsson, teknisk sjef i Eurosecure Norden forteller i pressemeldingen at det er stor konkurranse i markedet og at det derfor krever mye av leverandørene.

- Markedet for antivirusselskaper er veldig hett, og konkurransen er intensiv. I tillegg har det de siste årene skjedd teknologiske paradigmeskifter, blant annet relatert til ny nettskyteknologi. For sikkerhetsleverandørene betyr det at produktene hele tiden må forbedres og tilpasses det stadig skiftende trusselbildet, og samtidig også tilpasses den hurtige utbredelsen av ulike mobile enheter som etterhvert også utgjør en økende sikkerhetsrisiko, sier han.

Eset tilbyr antivirus- og sikkerhetsløsninger for de vanlige plattformene med integrerte løsninger for de fleste mobile enheter.

Les om:

Sikkerhet