Ettertraktet sertifisering tilgjengelig i Norge

Ettertraktet sertifisering tilgjengelig i Norge

Oranisasjonen (ISC)2 har inngått en avtale med et norsk sikkerhetsselskap og tilbyr nå sine kurs og eksamener i Norge.

(ISC)2 er en non-profit-organisasjon som underviser og sertifiserer fagpersoner innen it-sikkerhet. Organisasjonen tilbyr sertifiseringen ”Certified Information Systems Security Professional” (CISSP ®) for erfarne sikkerhetskonsulenter over hele verden, samt ”System Security Certified Professional” (SSCP ®) for erfarne implementasjonskonsulenter. I tillegg tilbys det videreutdanning og eksamener innen områdene arkitektur, administrasjon og utvikling for personer med CISSP sertifisering.

Via Watchcom Security Group blir nå disse sertifiseringene tilgjengelige i Norge for første gang, ifølge en pressemelding.

Watchcom legger nå det autoriseriserte (ISC)2 CBK Review-seminaret til sin undervisningsportefølje og vil etter hvert introdusere også de andre (ISC)2-kursene i sitt kursprogram.

Det første norske seminaret går i løpet av fem intensive dager gjennom pensumet for CISSP eksamen og anses som den beste måten man kan forberede seg til en CISSP sertifisering på. Seminaret vil bli holdt av en instruktør fra (ISC)2 Instituttet, den globale kursorganisasjonen til (ISC)2 og vil finne sted på Gardermoen 8-12. oktober 2007.

- I Norge har man begynt å forstå verdien av internasjonal sertifisering. Slik sertifisering sikrer en minstestandard og dukumenterer kunnskap or erfaring. Alle (ISC)2 sertifiseringene stiller krav om kontinuerlig etterutdanning og sikrer derved mot faglig stagnasjon. Ettersom (ISC)2 er en uavhengig, internasjonal organisasjon, så er de velegnet som forvaltere av sertifiseringsstandarder, sier Stein Møllerhaug, forretningsutvikler i Watchcom.

Les om:

Sikkerhet