Europasatsing for Q1 Labs

Europasatsing for Q1 Labs

Det amerikanske sikkerhetsselskapet skal svare på etterspørselen etter SIEM og Security Intelligence-løsninger.

Det amerikanske selskapet Q1 Labs spesialiserer seg på sikkerhet og logghåndtering og -analyse, også kjent som Security Information and Event Management (SIEM).

Kundebasen doblet

Selskapet har hatt sitt beste vekstår noensinne, og i løpet av de tre første kvartalene i 2010 doblet selskapet kundebasen i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Nå etablerer selskapet tre nye europeiske avdelingskontorer i henholdsvis Tyskland, Norden og Sør-Europa. Danske Asger Milling er utnevnt direktør for Q1 Labs' satsing i Norden.

Han har tidligere blant annet vært dansk direktør for 3Com, salgsdirektør for Nord-Europa i Fortinet og nordisk salgsdirektør i Citrix.

Vokser i Europa

- Q1 Labs vokser raskt i Europa og streber etter å bli markedsleder i Norden. Målet mitt er å hjelpe partnerne med å ta del i denne veksten, sier Milling i en pressemelding.

- Mye av veksten i Europa drives av kunder som nå tiner opp it-budsjettene sine igjen, og som har behov for å opprettholde et kritisk nivå med sikkerhetsadministrasjon uten å måtte ansette flere mennesker, sier Steve Jenkins, direktør for Q1 Labs' EMEA-divisjon.

Et annet område selskapet mener vil bidra til veksten er muligheten for tettere compliance, eller kontroll på at selskapet overholder relevante lover og regler.

Les om:

Sikkerhet