Gir fleksibel overvåking

Gir fleksibel overvåking

Linksys serverer et rykende ferskt kamera med lyd og PoE for videoovervåking.

Linksys Business Internet Videokamera er en del av selskapets Business-portefølje og skal være en fleksibel løsning for mindre bedrifter som vil overvåke og beskytte sin virksomhet.

Kameraet kan monteres i en beskyttelseskasse slik at det også kan plasseres utendørs. Med et objektiv som kan taes av og tilpasses for ulike oppgaver med ekstra zoom eller vidvinkel, er løsningen fleksibel når det gjelder avstand. Kameraet kan også monteres på en valgfri PT-base (Pan-Tilt) og fjernstyres via et webgrensesnitt.

Linksys PVC2300 støtter Power over Ethernet (PoE) som gjør at det kan hente strøm via en PoE-basert svitsj for å forenkle installasjonen, samt utvide plasseringsmulighetene. Kameraet har to inn- og to utgående porter og kan kobles til for eksempel alarmsentraler, sirener, passive infrarøde sensorer, røykdetektorer, lysomkoblere og dørsensorer. Det er også funksjonalitet for detektering at bevegelser. Det kan sendes varslinger via e-post. Disse kan også sendes på definerte tidspunkt og inkludere videoklipp.

Kameraet støtter MPEG-4 og MJPEG, samt funksjoner som IP Multicast, RTSP, RTP og 3GPP. Det er ellers mulig med toveis lyd, og vi finner innebygd mikrofon, ekstern høyttaler og mikrofonporter. PVC2300 er utstyrt med CCD-sensor som har progressiv skanning for å gi videoklipp av høy kvalitet. Maksimal oppløsning er VGA (640x480). Det er også et IR-filter som gjør det mulig å bruke kameraet i totalt mørke sammen med en separat infrarød lampe.

Den nye kameramodellen er Linksys One Ready og kan således enkelt installeres i Linksys One-baserte nettverk. Det følger med programvare for overvåking og innspilling av opptil 16 kameraer. Prisen ligger på rundt 2 300 kroner eks. mva.

Sikkerhet