Gir sentralstyrt sikkerhet

Gir sentralstyrt sikkerhet

Med Client Security 9 lover F-Secure raskere, enklere og tryggere it-sikkerhet for bedriftene.

Bedriftsrettede F-secure Client Security 9 har gjennomgått ytelsestester av det uavhengige selskapet AV-Test.org, og her går det frem at den nye versjonen legger beslag på 50 prosent mindre plass, bruker 70 prosent mindre minne (RAM), og fullfører en systemsjekk 50 prosent raskere enn forrige versjon.

Via F-Secure Policy Manager kan bedriften administrere sikkerhetsflåten og håndtere sikkerhetsproblemer automatisk uten at sluttbrukerne blir forstyrret eller forvirret.

Ifølge selskapet er nå kjerneteknologien redesignet for å kunne tilby øyeblikkelig beskyttelse for sluttbruker og administrator. Med Browsing Protection-funksjonen vises hvilke websider som er trygge, samtidig som de utrygge sidene blokkeres. Programvaren beskytter også mot fiendtlige plug-ins og pop-ups.

Exploit Shiled-delen i Browsing Protection skal dessuten gi beskyttelse mot hackere som prøver å snike seg inn gjennom ikke-oppdaterte programmer.

Client Security 9 støtter Windows 7 og skanner også epost. Løsningen er et komplett sikkerhetsprodukt som beskytter mot virus, spionvare, farlig webtrafikk ved hjelp av innebygd brannmur, applikasjonskontroll og angrepsdetektering.

F-Secure har valgt å gjøre den nye versjonen lettere ved å fjerne noen elementer i denne nye versjonen. Dette er blant annet sikkerhetsnyheter, ActiveX-beskyttelse, Tivoli plug-in og SNMP-støtte og muligheten til å skanne inne i komprimerte filer i sanntid.

Det er ellers ikke lenger mulig å deaktivere skanning etter spionvare i sanntids skanning. En del valgmuligheter er dessuten fjernet for å gjøre produktet enklere og mer automatisert.

Du finner mer informasjon på www.f-secure.com .

Les om:

Sikkerhet