Gratis helsesjekk av pc-en

Gratis helsesjekk av pc-en

F-Secure lanserer en ny gratistjeneste som sjekker om du har oppdatert programvare på pc-en.

Antivirus og brannmur er ikke lenger nok. For å unngå å bli et mål for ondsinnede angrep, må man lete etter sårbarheter i all programvare installert på pc-en. Samtidig må man sørge for alltid å ha den siste oppdaterte versjonen av det aktuelle programmet installert. En slik kontinuerlig oppdatering kan være en utfordring, ifølge F-Secure.

LES OGSÅ: Sjefer blir hackerofre

F-Secure Health Check løser dette problemet ved å gi brukerne muligheten til å utføre en omfattende online sikkerhetssjekk av pc-en, inkludert operativsystemet, nettlesere, epostklienter og annen programvare.

– Det å installere en god sikkerhetspakke er et viktig første skritt, men vi har erfart at mange brukere sitter med utdaterte antivirusprogramvare eller ukomplette gratisprodukter. Disse er svært sårbare for sikkerhetstruslene som hele tiden utvikler seg, og mange av brukerne har en falsk trygghetsfølelse, sier Dag Arne Jerstad, Norgesansvarlig i F-Secure i en pressemelding.

Helsesjekken fra F-Secure er designet for å verifisere om en pc er sikker for bruk på nett, samt hjelpe brukerne med å løse potensielle sikkerhetsproblemer i form av assisterte programvareoppdateringer og sikkerhetsråd.

Test F-Secure Health Check her. Tjenesten krever at du bruker Internet Explorer 6 eller senere versjoner.

Les om:

Sikkerhet