Her knuses 127 falske Iphones

Her knuses 127 falske Iphones

Den russiske tollen er nådeløs. Se video!

Tollen i den russiske Amur-regionen har beslaglagt 127 falske Iphone 4 og 4S, og nå har noen lagt ut en video av de gjorde med disse telefonene.

Piratkopiering er ikke lenger bare et problem for merkevesker, klokker og solbriller. Alt fra parfyme til avanserte elektroniske enheter sendes daglig, hovedsakelig fra Kina, og skal selges om ekte vare. En falsk Iphone for eksempel, kan være helt lik på utsiden, og kan kanskje til og med fungere som en telefon, men den mangler selvfølgelig IOS og er dermed ikke en Iphone. Det skriver Computer Sweden.

Tollen i Amur-regionen i Øst-Russland beslagla nylig 127 falske Iphone 4 og 4S-telefoner. Mannen som forsøkte å smugle dem inn manglet dokumenter på at de var ekte vare. Etter ordre fra en domstol, tok politiet derfor telefonene med til en søppeldynge og knuste dem med en gravmaskin. Etter å ha knust alle telefonene grundig, brant de restene.

Hele greia ble fanget på film og har nå blitt lagt ut på Youtube, hvor du kan se hvordan en Catepillar gravemaskin sakte men sikkert smuldrer de forhåpentligvis falske telefonene.

Mannen som ble tatt med telefonene skal ha blitt sendt hjem igjen med ca 450 kroner i bot.

Se videoen her:

Les om:

Sikkerhet