Idex åpner i Hong Kong

Idex åpner i Hong Kong

Det norske biometri-selskapet Idex åpner nok et nytt kontor. Vil posisjonere seg i teknoregionen Asia.

Norske Idex, et selskap speialsert på biometri, åpnet nå et kontor i Hong Kong. Det er det første regionale Asia-kontoret for Idex.

- Hong Kong-kontoret gir oss nærvær i sentrum av en veldig viktig region for telekom og it-industrien og vår forretnign, sier Hermant Mardia, administrerende direktør i selskapet.

Samtidig er det den tredje åpningen av kontor som har skjedd i årets fjerde kvartal. I oktober åpnet de i teknologimekkaet Silicon Valley.

Årsaken til oppblomstringen av kontorer, er oppblomstringen av interesse for biometri-løsninger. Det norske selskapet jublet høyt da Iphone 5S ble lanset med fingeravtrykkleser på startknappen. Det er ikke Idex som har dennne kontrakten, men de vet Apple har en tendens til å sette standard. Og de vet at andre smartdingsleverandører utgjør 85 prosent av markedet, derfor ser de forretningsmuligheter.

- Et sterkt nærvær i Asia er veldig viktig for Idex, og åpningen av dette kontoret er det første steget for å muliggjrøe et bredere salg og support-team for våre klienter og partenere. Idex vil ytterligere styrke sin posisjon i Asia i 2014 for å støtte veksten vi forutser i fingeravtrykk-innføring i både forbrukerenheter, kort, adgangskontroll og tingenes internett, sier Mardia i en pressemelding.

Selskapet har også gjort oppkjøp i året som snart er omme.

Les om:

Sikkerhet