ISF snart for stor for Larvik

ISF snart for stor for Larvik

Sikkerhetskonferansen ISF er i gang, med større oppmøte enn noensinne. Suksessen gjør at vertsbyen Larvik begynner å bli i trangeste laget.

LARVIK: Den årlige konferansen til Informasjons- sikkerhetsforum (ISF) i Larvik er i gang, og det er satt flere rekorder. Både i antallet deltakere, i påmeldingshastighet og i hvor mange som selv har meldt interesse for å holde foredrag.

225 deltakere har tatt turen. Konferansehotellet Farris Bad er overfylt, og flere deltakere bor i stedet på et annet hotell i nærheten.

- Vi har fylt hele hotellet og har måttet plassere 25 på nabohotellet, sier Jon Arild Johansen, styrerleder i ISF.

Han finner det positivt.

- Mitt mantra er jo selve nettverket, sier han med sikte på selve nettverkingen som foregår på konferansen.

Champagne

Blant årets sikre temaer er enheter, med foredrag som blant annet ”You brought what?!?!?!”, om brukere som tar med sine egne digitale dingser på jobb, og hvordan sikkerheten da skal i varetas. Ellers går det i mye nettsky.

- Foredragene er koblet til de fleste hendelser man ser pågår nå, det er et bredt område, sier Johansen,

LES OGSÅ: Datatilsyn i tidsklemma

På mandag var sikkerhetskvinnene samlet for spabehandling og foredrag, under fanen ”Security Divas”. Målet er å holde kvinneandelen på konferansen høy ved å ha en helt egen konferansedel for dem dagen før selve ISF-konferansen braker løs.

- Vi har hele tiden hatt høy kvinneandel og forsøker å holde høy kvinneandel blant deltakerne også, sier Johansen, som etter spabehandlingen inviterte hele flokken til sin private suite på champagne.

Vurderer ny lokalisasjon

De 225 deltakerne meldte seg lynkjapt på uten at det ble gjort noen annen form for markedsføring enn en epost til tidligere deltaker og til bedriftene som er medlem i ISF.

- Så nå må dere vurdere ny plassering?

- Det er på vurderingsstadiet. Vi er fornøyd med Larvik, men skal gjøre undersøkelser, sier Johansen.

Les om:

Sikkerhet