Komplett er årets Fidus

Komplett er årets Fidus

Vant den gjeve sikkerhetsprisen i dag.

Det stod mellom Norwegian, Sas, Finn.no og Komplett da Fidus-prisen skulle deles ut i dag. Prisen deles ut hvert år til en bedrift eller offentlig aktør som har utmerket seg innenfor informasjonssikkerhet. I år var det Komplett som trakk det lengeste strået

- Vinneren er i en egen klasse innen sin bransje og nyter stor tillit befolkningen De etterlever kjente satandarder innen sikkerhet, og driver også med opplæring av sine brukere. Sikkerehetsarbeidet er prioritert og forankret helt opp til øverste ledelse, sier justis- og beredskapsminsiter Grete Faremo, som deler ut prisen.

Ordknapp

Det var it-sjef Stein Ove Røv som tok i mot prisen på vegne av Sandefjord-bedriften.

- Takk til Norsis og NSR. De gjør en god jobb, var hans knappe kommentar fra scenen.

Det er Norsk senter for informasjonssikring (Norsis) som har etablert prisen. Den deles ut årlig på Sikkerhetskonferansen i regi av Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR).

- Vi er stolte over å ha fått prisen, også er det et stort ansvar å forvalte tilliten, legger utviklingsdirektør Jostein Sørlie til per telefon i etterkant.

Utover det ønsker ikke Komplett å kommentere ytterligere, da det handler om sikkerhet.

Tidligere vinnere

Det er femte gang prisen deles ut. Fidus er hentet fra Latin og betyr tillit / tiltro. Juryen har bestått av en person fra NSR, Norsis og Datatilsynet.

Tidligere år har bank-næringen toppet konkurransen. I fjor vant Sparebank 1 Alliansen, de to foregående årene vant Skandiabanken og i 2009 var Gjensidige første prismottaker.

Les om:

Sikkerhet