Menn som brøler til skrivere

Menn som brøler til skrivere

HP har funnet ut at menn prøver å kjefte skriveren til arbeid.

Kvinnelige medarbeidere, i alle fall 23 prosent av dem, vil på den andre siden helst godsnakke og oppmuntre en skriver som er treg eller ikke virker. I motsetning til en av fire menn, som vil skjelle ut skrivere etter noter om den ikke gjorde utskriftsjobben den var satt til.

Alt kan undersøkes, og HP har funnet en interessant vri når de spurte 1051 australiere som jobbet på kontor om hvordan de egentlig behandlet kontorskriveren sin.

Tre arbeidsdager i utskriftskø

Rapporten forteller at en medarbeider i snitt bruker fem minutter hver dag i ventetid på utskrift av dokumenter. Hvert år bruker en gjennomsnittlig kontormedarbeider til sammen 23 timer i ventetid i utskriftskøen.

Snodig nok er ventetiden lengst i delstaten Queensland, noe som må være en ekstrabelastning for medarbeiderne i delstaten som på fritiden kan nyte steder som Surfers Paradise og Great Barrier Reef. På den andre siden er det også de som reagerer mest tålmodig når utskriftene skjærer seg. Ut fra det kan vi sannsynligvis konkludere at det hjelper å ha noe å se fram til etter jobb hver dag.

Medarbeiderne som ble spurt, fortalte at de også følte med skriverne. De var gjerne oversett, og langt unna å bli oppgradert i samme tempo som annet kontormateriell.

Hele tre av fire var fortvilt over at de selv fikk ny pc oftere enn ny skriver på kontoret.

Gamle skrivere i triste delstater

Halvparten hevdet at skriveren de hadde på jobb var over tre år gammel. Ikke overraskende er New South Wales, hjemstaten til Sydney, en av delstatene som henger etter. Mer overraskende er det muligens at hovedstadsregionen i og rundt Canberra lar papirflyttingen gå på gammelt utstyr. Den føderale hovedstaden er et usannsynlig kjedelig sted som ligger midt mellom Sydney og Melbourne, fordi de to byene i sin tid kun var enig om én ting: At den andre byen ikke skulle bli hovedstad i Australia.

Det er også i New South Wales at ukontrollert skriversinne er mest vanlig. For to av tre medarbeidere innebar det at de fysisk angrep skrivere som ikke virket. Om det skyldes utskriftskøene alene eller om det er et resultat kombinert med delstatens kronisk uløselige vei- og kollektivkøproblem framgår ikke av rapporten.

Det var Lonergan Research som undersøkte saken som en nettutspørring. HP vil bruke rapporten som en del av markedsføringen av en serie nye kontor-blekksprutskrivere som de hevder er raskere enn sine laserskrivende søstre i samme klasse, melder nyhetstjenesten til Computerworld.

Tidsbruken for den som har valgt pdf-utskrifter og digital håndtering av dokumenter er ikke omtalt.

Les om:

Sikkerhet