Mer Cisco-sikkerhet til smb

Mer Cisco-sikkerhet til smb

Cisco har lansert den nye produktserien SA 500 for å kunne levere bedre nettverkssikring til små og mellomstore bedrifter.

Cisco har lansert nye SA 500, en serie rimelige alt-i-ett-sikkerhetsløsninger for bedrifter med inntil 100 ansatte. Løsningene er del av Cisco Small Business Pro-portefølje, og er blant annet utstyrt med innebygget brannmur og vpn-støtte. De leveres i tre utgaver som tilpasset kundenes ytelsesbehov, antall ssl-brukere og om trådløst 802.11n er integrert eller ikke.

Ifølge Cisco er løsningene i den nye produktserien perfekte brannmurer for virksomheter uten sertifisert IOS-kompetanse. Ansatte kan koble seg til bedriftens nettverk hvor som helst og når som helst uten at det går utover sikkerheten. Løsningene i Ciscos SA 500-serie er også utstyrt med Trend Micro Protectlink Gateway som stopper spam, usikre nettsider og potensielle inntrengere, samt støtte for Verisign Identity Protection for tofaktor-autentisering.

Produkt: SA 500 Series
Leverandør: Cisco
Distributører: Tech Data, EET
Veil. utsalgspris: Fra 3 200,- (eks. mva)
Salgsargument: Rimelig alt-i-ett-sikkerhet for smb.
Teknisk: 4x 10/100/1000 Mbps lan-porter, usb-port, ekstra ethernet-port, inntil 100 samtidige vpn-forbindelser, eller 25 SSL VPN samtidige forbindelser, 802.11b/g/n trådløs teknologi med tre antenner, wifi QoS og wifi-beskyttet oppsett (WPS), brannmur med inntil 300 Mbps ytelse, utm.
Tilgjengelig:

Les om:

Sikkerhet