Mer sikkerhet fra Redpill Linpro

Mer sikkerhet fra Redpill Linpro

Redpill Linpro skal samarbeide med Sourcefire om sikkerhetsløsninger.

Redpill Linpro har inngått en strategisk samarbeidsavtale med amerikanske Sourcefire.

Sourcefire står blant annet bak Snort, en løsning for innbruddssikring (IPS), samt 3D System, en intelligent sikkerhetsinfrastruktur for effektiv risikostyring basert på Snort. Selskapet tilbyr også skreddersydde løsninger for ulike bransjer og nisjer.

Redpill Linpro er eneste leverandør i det norske markedet og tilbyr produkter, konsulentbistand, support og kurs rundt løsningene.

- Samarbeidet med Redpill Linpro er en viktig del av vår vekststrategi i Europa, sier Anthony Perridge, kanalansvarlig for Europa, Midtøsten og Afrika i Sourcefire i en pressemelding.

- Deres unike kunnskap rundt fri programvare passer perfekt med vårt 3D System som er utviklet på fri programvare. Vi vet at Redpill Linpros erfaring og kontakter i det lokale markedet vil bidra til økt utbredelse av våre innovative sikkerhetsløsninger, sier han.

I pressemeldingen sier Dag Asheim, fungerende leder for Redpill Linpro, at trådløst utstyr, mobile ansatte, innleide folk og virtuelle miljøer gjør dagens nettverk svært dynamiske, og at mer sofistikerte trusler gjør at kundene trenger for en ny, dynamisk metode å sikre kritisk informasjon i nettverket på.

- Med produktene fra Sourcefire kan man hele tiden tilpasse seg nye trusler, nye sårbarheter og de daglige endringene i nettverket sier Asheim.

- Med Sourcefire får vi enda bedre kunnskap og muligheter til å løse våre kunders sikkerhetsutfordringer, helst før de oppstår. Vi tror disse løsningene vil favne bredt og at markedet er modent for enklere og mer brukervennlige løsninger som beskytter fysiske og virtuelle nettverk før, under og etter angrep, sier han.

LES OGSÅ: Redpill Linpro kutter 12 nordmenn

Sikkerhet