Microsoft-kontoen din blir sikrere

Microsoft-kontoen din blir sikrere

Snart kan du beskytte kontoen med mer enn et passord. Nå skal du få muligheten til å få en egen kode via SMS eller epost.

Det kan være lurt å tenke mer på sikkerhet, og det er heller ikke dumt å beskytte Microsoft-kontoen din med mer enn et passord.

Om ikke lenge får du muligheten til å få sendt en egen kode via SMS og epost, eller ta i bruk en smarttelefon-app som genererer engangskoder.

En Microsoft-konto er nøkkelen som låser opp din opplevelse på tvers av ulike produkter som en Windows pc, Windows Phone, Xbox, Outlook.com, SkyDrive, Skype, Office med mer.

I løpet av de nærmeste dagene vil du få mulighet til å velge en to-trinns bekreftelse for å logge inn på din Microsoft-konto. Dette kan være lurt i og med at du ved å logge inn får tilgang dine personlige innstillinger, kontakter og annen informasjon.

- Vi sette en stopper for flere millioner av svindel-forsøk hver dag uten at det har noen synlig innvirkning på deg. Men noen mennesker har etterlyst flere verktøy for å bedre sikre seg selv, og vi har jobbet hardt med å få til en opplevelse som gjør nettopp det, står det i et blogginnlegg på Microsofts sider.

Les om: