Moderniserer sikkerhetsløsningene

Moderniserer sikkerhetsløsningene

McAfee har oppgradert sine kraftigste brannmurer.

Det er selskapets såkalte enterprise-tilpassede brannmurprodukter som nå har fått en utvidelse. Dette inkluderer McAfee Firewall Enterprise (denne gikk tidligere under navnet Sidewinder), McAfee Firewall Enterprise Control Center og McAfee Firewall Enterprise Profiler.

Det hele kan administreres gjennom integrasjon med selskapets ePolicy Orchestrator-programvare. Løsningen kan også dra nytte av McAfees «global threat intelligence». Her inngår blant annet TrustedSource «reputation» og «geo-location» for å filtrere bort uønsket trafikk før den når nettverket.

Med denne lanseringen tar McAfee sikte på å levere hva de kaller neste generasjons brannmurfunksjoner som skal møte truslene fra mobile brukere, moderne web-baserte applikasjoner og mer sofistikerte kjeltringer.

Den nye brannmuren er basert på en ny virtualisert maskinvare, men tilbys også som en programvarebasert virtuell appliance. Firewall Enterprise 2150 VX er en 2U høy løsning, og det skal være mulig å konsolidere opptil 32 brannmurer inn i en slik fysisk enhet.


Her ser du en skjermdump av McAfee Firewall Enterprise.

Firewall Profiler er en ny funksjonalitet som i sanntid bestemmer hvordan brannmurregler og endringer i disse reglene påvirker applikasjonenes tilgjengelighet, bruk og sikkerhet.

Den forbedrede versjonen av Control Center og Firewall Reporter skal ifølge selskapet forenkle administrasjonen av flere brannmurer og dessuten gi mer nøyaktige oversikter og rapporter. Firewall Control Center

har nå ePO-programvare med informasjon om brannmurstatus og rapporter fra hver brannmur.

De nye enhetene er tilgjengelige nå med en startpris på rundt 4900 dollar. Firewall Enterprise Virtual Appliance har en pris på 4900 dollar per VMWare ESX. McAfee Firewall Profiler har en startpris på 19 500 dollar og

Firewall Enterprise Control Center starter på 6900 dollar.

Vi kan ellers nevne at McAfee nå kjøper Solidcore Systems for å sikre seg deres teknologi innenfor hvitelisting, og innlemme dette i ePO. Mer informasjon kan du få fra den norske McAfee-forhandleren Endpoint Security AS.

Les om:

Sikkerhet