Nio Security med Infratek-samarbeid

Nio Security med Infratek-samarbeid

Nio Security inngår ny forhandleravtale med Infratek om avansert videoovervåkningsutstyr.

Nio Security har inngått en forhandleravtale med Infratek som omfatter avansert videoovervåkningsutstyr. I det nye samarbeidet skal Infratek markedsføre og selge Nios produkter i Norden.

Nio anslår at samarbeidsavtalen har en foreløpig verdi på i overkant av én million dollar, tilsvarende 6,2 millioner kroner.

- Infratek-avtalen er et gjennombrudd i det nordiske sikkerhetsmarkedet. Vi samarbeider nå med en av de ledende sikkerhetsleverandørene i regionen. Kontrakten øker ikke bare vår ordreinngang, den bidrar også til en ytterligere styrking av vårt omdømme som teknologilederen innen avansert videoovervåkning, sier styreleder og adm. direktør Espen Brodin i Nio Security.

Nio Security har gjennom 2010 inngått en rekke kontrakter i Europa og har etablert flere nye forhandleravtaler. Selskapet leverer videoovervåkningssystemer som bidrar til å beskytte liv, helse og materielle verdier.

Infratek leverer et bredt spekter av produkter og tjenester innen infrastruktur, deriblant tjenester knyttet til strømforsyning, fibernett, fjernvarme, belysning, offentlig transport og tekniske høysikkerhetsløsninger.

Les om:

Sikkerhet