Ny epostsikkerhet fra Eset

Ny epostsikkerhet fra Eset

Eset har lansert en sikkerhetsløsning for bedrifter som bruker Microsoft Exchange.

Eset har nå tilgjengeliggjort Eset Mail Security for Microsoft Exchange Server 4.3, med et ønske om å bedre sikkerhet og spamkontrollen i bedriftene.

Forbedret versjon

- Esets fokus er rettet mot kontinuerlig forbedring og utvikling av programvareporteføljen, og med dette tankesettet som utgangspunkt er nå antispam-funksjonene og verktøy for logging av hendelser og administrasjon av systemet ytterligere styrket i denne versjonen, sier Norgessjef i Eurosecure, Christian Teien Sørensen.

Eset ønsker at bedriftene tar epostsikkerheten på alvor.

- Sikkerhet tilknyttet eposttrafikken inn og ut av virksomhetens nettverk er den første forsvarslinjen mot infeksjon ved skadelig kode, spam eller phishing-angrer, forklarer han i pressemeldingen.

Risiko

Det kan være en utfordrende prosess å finne en sikkerhetsløsning som er enkel og velfungerende for bedriften.

- Det er en utfordring for mange virksomheter å velge riktig antivirus- og sikkerhetsløsning tilpasset deres behov og det konkrete risikobildet for den enkelte virksomhet. Løsningene skal være lette å bruke og skal ikke kreve betydelige maskinvareressurser ettersom det gjør at mange skrur av eller ned sikkerheten. Da er hele poenget borte, mener han.

Esets oppdaterte sikkerhetsløsning har et enkelt brukergrensesnitt og er bygget på den prisbelønnede sikkerhetsløsningen NOD32 Anitvirus 4.

Les om:

Sikkerhet