Ny RSA-sjef i EMC Norge

Ny RSA-sjef i EMC Norge

Sikkerhetsleder Thorbjørn Ellefsen går fra Ementor, og blir ny daglig leder for RSA i Norge.

Thorbjørn Ellefsen (43) er ansatt som landssjef for RSA i Norge. RSA er EMCs sikkerhetsdivisjon, og Ellefsen skal fokusere på implementering av RSAs løsninger i nettverksmiljøer med høye krav til sikkerhet og personvern.

Ellefsen har en lang karriere i Politiet bak seg, i tillegg til stillinger som dataetterforskningssjef og sikkerhetsrådgiver for selskaper som Ibas, Vogon og Infosec. Han kommer sist fra en stilling som leder for it-sikkerhet i Ementor Norge.

- EMC og RSA går en spennende felles fremtid i møte, og jeg ser frem til å bruke min operative erfaring i et svært kompetent fagmiljø. Sammen ønsker vi å gå i front for å løse både forretningsmessige og samfunnsmessige utfordringer, sier Thorbjørn Ellefsen i en pressemelding.

LES OGSÅ: - Kast smarttelefonene

Ellefsen erstatter Bjørn Holmen (42), som tidligere i høst gikk over i ny stilling som forhandlersjef for EMCs datterselskap VMware. Holmen ledet RSA Norge i sju år, og har det siste året vært en sterk pådriver i prosessen med å integrere sikkerhetsselskapet som en egen sikkerhetsdivisjon i EMC Norge.

Les om:

Sikkerhet