NTT Security

NORDISK: Henrik Davidsson har erfaring fra Cisco, Junipher og Vmware og er nå ny nordisk salgsdirektør i NTT Security. (Foto: NTT Security)

Ny salgsdirektør i NTT Security

Japanske NTT Security satser i Norden og første skritt er å ansette Henrik Davidsson som ny salgsdirektør.

I august i fjor dannet det japanske telekomselskapet NTT et nytt globalt sikkerhetsselskap, kalt NTT Security. Nå styrker selskapet virksomheten i Norden, og ansetter Henrik Davidsson som ny nordisk salgsdirektør.

I følge pressemeldingen er ansettelsen av Davidsson et første skritt på den nordiske veien og NTT Security vil i tiden som kommer fortsette å ansette innen salg og forretningsutvikling, samt tekniske konsulenter. I første omgang satses det i Norge og Sverige, og etterhvert står øvrige nordiske land for tur.

Cisco og Juniper

Davidsson kommer ifølge pressemeldingen fra rollen som seniorrådgiver i Illusive Networks, og han har tidligere ledet FireEyes virksomhet i Benelux og Norden.

Han har også en lang karriere i Cisco bak seg, hvor han var ansvarlig for selskapets sikkerhetstilbud i Nord-Europa. I tillegg til dette har han bakgrunn innen salg, strategi og ledelse i selskaper som VMware og Juniper Networks.

Sikkerhet