Nye produkter fra Trend

Nye produkter fra Trend

Programvareselskapet Trend Micro fokuserer på sikkerhet. Nylig lanserte selskapet fire nye sikkerhetspakker for bedrifter.

Trend Micro har en rekke forskjellige sikkerhetsprodukter både for private og bedrifter. 21 januar ble fire nye bedriftsprodukter lansert. Alle disse pakkene er basert på Trend Micro «Smart Protection Network», som er selskapets nye internettbaserte («Cloud computing») løsning. Dette er en arkitektur som kombinerer internettbasert funksjonalitet med lettvekts klienter eller agenter på de beskyttete systemene. I skyen jobber flere funksjoner, blant annet omdømmebasert analyse av websteder, IP-adresser og filer, korrelasjon av aktiviteter på nettet og et tilbakemeldingssystem som sørger for kontinuerlig oppdatering av alle komponenter.

Dette vil i følge selskapet gi umiddelbar tilgang til «sterk og effektiv beskyttelse, uansett om man jobber hjemme, på kontoret eller på reise». Dette skal videre kunne redusere antall infeksjoner med opptil 60 prosent, samtidig som kostnadene i forbindelse med administrasjon av løsningen skal reduseres med opptil 40 prosent. For det siste tallet henviser Trend til analyseselskapet Osterman Research.

De nylanserte produktene er:

  • Trend Micro Enterprise Security Suite
  • Trend Micro Enterprise Security for Endpoints and Mail Servers
  • Trend Micro Enterprise Security for Gateways
  • Trend Micro Enterprise Security for Endpoints

Trend Micro Enterprise Security Suite er produktfamiliens flaggskip og den mest omfattende pakken. Den administreres sentralt og beskytter Internett-gateway, e-post- og filservere, stasjonære og bærbare PC-er, samt mobile enheter. Løsningen gir maksimal beskyttelse i flere lag mot virus, spionprogrammer, søppelpost og nettbaserte angrep. I følge selskapet er denne pakken et svar på at mange kunder ønsker seg færre systemer med flere funksjoner, slik at drift og administrasjon blir så lite omfattende som mulig.

Les om:

Sikkerhet