Nytt forsvarsverk fra Fortinet

Nytt forsvarsverk fra Fortinet

Med FortiASIC-nettverksprosessorer skal Fortinets nyvinning by på nye ytelsesgevinster og gigabit-per-sekund hastigheter.

FortiGate-310B er myntet på mellomsegmentet av bedrifter og Fortinet har her innlemmet sine nettverksprosessorer som tidligere var forbeholdt flaggskipsmodellene. Dermed lover de at pris/ytelsen nå skal kunne hamle opp med rivalenes løsninger.

Andre fordeler selskapet trekker frem er den høye tettheten av 10 gigabit Ethernet-porter, samt en utvidelsesmulighet med fire gigabit porter som oppnås gjennom en Advanced Mezzanine Card (AMC) modul. Her er det mulig å legge til flere brannmurporter eller lagring.

Ved hjelp av FortiASIC-prosessorene oppnås FW/IPSec VPN trafikk-gjennomstrømming på 8 og 6 Gbps.

Standard i alle FortiGate-systemer finner vi også FortiASIC content processor. 310B-modellen er ikke noe unntak og prosessoren er blitt forbedret når det gjelder ytelsen for IPS (intrusion prevention system) og antivirusdelen.

I likhet med de andre medlemmene i FortiGate-familien så er det konsolidering av kritisk sikkerhetsteknologi som er den røde tråden. FortiGate-310B leverer nettverks- og innholdsbeskyttelse gjennom integrasjonen av åtte sikkerhetsfunksjoner og –tjenester. Dette er brannmur, VPN, IPS, antivirus, antispam, antispyware, webfiltrering og traffic shaping.

Systemene holdes oppdaterte automatisk av selskapets FortiGuard abonnementstjenester. Listeprisen vil i følge Trygg Data ligge på rundt 85 000 kroner eks mva for en komplett bundel med 12 mnd av alle tjenester som IPS, AV, WebFilter og AntiSpam.

Les om:

Sikkerhet