Nytt partnerprogram fra McAfee

Nytt partnerprogram fra McAfee

McAfee rydder i partnerprogrammet og lover høyere og mer forutsigbare marginer.

McAfee har lansert et nytt verdensomspennende kanalprogram. Blant nyhetene er salgsinsentiver, mer omfattende teknisk og salgsmessig akkreditering samt integrerte løsninger.

Det nye programmet ble først annonsert på McAfee Global Partner Day i fjor høst, før den offisielle lanseringen på selskapets første virtuelle partner-kickoff i januar i år.

- Vi har kommet langt siden den første annonseringen av våre planer og strategier for kanalen i oktover i fjor, sier selskapets kanaldirektør Alex Thurber i en pressemelding.

- Vi er i rute i henhold til målene våre, og resultatene har vært utrolige. Hovedmålet vårt nå er å legge til rette for et mer positivt, produktivt og lønnsomt samarbeid med McAfee, og det er noe vi vil oppnå med strukturen i det nye programmet, sier han.

Nye partnernivåer

Sentralt i det nye programmet er ifølge McAfee å sikre at partnerne belønnes å investere i selskapets løsninger.

Som del av McAfees Securityalliance Partner Program får partnere tilgang på produktinformasjon, ressurser, opplæring, support og salgsfremmende tiltak.

Det innebærer blant annet ulike salgsinsentivprogrammer som skal gi høyere og mer forutsigbare marginer på McAfees ulike løsninger, samt mer målrettet akkreditering av salgsmessige og tekniske ressurser og opplæring tilpasset partnernes ekspertiseområde.

Produsenten har også endret på partnernivåene. Elite-kategorien vil nå kun gjelde de partnerne som har investert i opplæring på tvers av de ulike kategoriene i selskapets produktportefølje, som System Security, Data Protection, Risk and Compliance, Network Defense, and Web and E-mail Security.

Integrerer Secure Computing

McAfee kjøpte i 2008 opp selskapet sikkerhetsselskapet Secure Computing.

I forbindelse med lanseringen av det nye partnerprogrammet annonserte McAfee også detaljene rundt integrasjonen av de tidligere Secure Computing-partnere inn i sitt eget Securityalliance-program.

Dette siste leddet i oppkjøpsprosessen skal ifølge McAfee gjøre det mulig for partnerne å tilpasse sin virksomhet til kundenes kjøpsmønstre, og gi partnere som selger Secure Computings løsninger samme fordeler og marginmuligheter som med McAfees "egne" produkter.

Selskapet forventer at alle tidligere Secure Computing-partnere vil være innlemmet i en av selskapets to løsningsleverandør-kategorier Web and E-mail Security eller Network Defense, eller begge to, innen 1. mai.

Sikkerhet