Nyttårsgave fra Grisoft

Nyttårsgave fra Grisoft

Selskapet bak det populære antivirusprogrammet AVG tilbyr den profesjonelle utgaven gratis. Men det er en liten hake ved tilbudet.

Gratisversjonen av antivirusprogrammet AVG fra utvikleren Grisoft har flere ganger blitt anbefalt av redaksjonen i PC World Norge. Programmet oppdateres daglig og er et ypperlig antivirusprogram som krever lite maskinressurser – dette til tross for at programmet tilbyr skanning av virus i sanntid.

Ulempen med gratisversjonen er at den ikke leveres med brukerstøtte, og funksjonaliteten er noe mindre avansert enn det man finner i den profesjonelle utgaven. Dessuten kan gratisutgaven ikke installeres på maskiner som benyttes til utvikling eller produksjon av kommersielle produkter og tjenester.

Ønsker du elle din bedrift tilgang på et kurant antivirusprogram, har du muligheten nå. For «tilbudet» fra AVG er tidsbegrenset og varer frem til 17. januar 2008. Ulempen med tilbudet fra Grisoft er at lisensen på den profesjonelle utgaven kun er gyldig i ett år før det må fornyes. Mye tyder på at du da må ut med rundt 170 kroner, som er det ett års abonnement på tjenesten koster. Dette sikrer deg tilgang til daglige oppdateringer og produktforbedringer. Tjenerne som oppdateringene til den profesjonelle utgaven ligger på, er for øvrig tilkoblet raskere linjer, noe som vil sikre raskere nedlasting av virus- og programoppdateringer.

Programmet lastes ned gratis hos Grisoft . Gratisversjonen finnes på free.grisoft.com

Obs! Da vi forsøkte å laste ned AVG Professional fra Grisoft sine sider, gikk dette meget tregt. Det er uvisst om det er fordi Grisoft har strupet linjen eller om det er fordi mange forsøker å sikre seg produktet før det er for sent.

Les om:

Sikkerhet