Økt interesse for sikkerhet

Økt interesse for sikkerhet

Medlemskonferansen i IT-Sikkerhetsforum trekker fulle hus i Tønsberg.

Årets høstkonferanse avvikles nå over to dager i Tønsberg, og styreleder i ISF, John Arild Johansen er strålende fornøyd med oppmøtet.

- Vi har fulltegnet antall besøkende på konferansen med 160 deltakere, og det er bedre enn på mange år. I tillegg opplever vi et tilsig av medlemmer, vi har talt opp 22 nye medlemsbedrifter i 2007, så vi er strålende fornøyde, sier Johansen til Computerworld.

IT-Sikkerhetsforum ble etablert i 1994 og er en ideell organisasjon som arbeider med informasjonssikkerhet for medlemsorganisasjoner innen offentlig forvaltning og privat næringsliv.

Det faglige innholdet spenner vidt innen hele området informasjonssikkerhet, og omfatter ikke bare it-sikkerhet. Foredragene fra inn- og utland inneholder alt fra revisjon og etterforskning av økonomisk kriminalitet til mer it-tekniske problemstillinger som brannmuranalyse og mobil sikkerhet.

- Man er nødt til å ha en helhetlig sikkerhetstankegang for å demme opp for sikkerhetshendelser, og foredragene gjenspeiler den bredden. Det er veldig vanskelig å velge en rød tråd, man må dekke alle områder, mener Johansen.

LES OGSÅ: Israelere tetter norske brannmur-hull

LES OGSÅ: - Kast smarttelefonene

Les om:

Sikkerhet