Samordner trusselbildet

Samordner trusselbildet

Med Check Points nye SmartEvent Software Blade kan man få en samlet sanntidsbasert oversikt fra flere sikkerhetssystemer.

SmartEvent er en løsning som henter sin informasjon i sanntid fra brannmur, Intrusion Prevention (IPS), Data Loss Prevention (DLP), antivirus og endepunkter.

Ifølge selskapet er dette den første og eneste analyseløsningen som leverer handlingsbasert styring av sikkerhetstruslene.

SmartEvent filtrerer mengden daglige logger og hendelser, uthever kritiske hendelser ettersom de dukker opp og gir de sikkerhetsansvarlige muligheten til øyeblikkelig å stoppe angrepene fra administrasjonsgrensesnittet, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Sikkerhetsadministratorer kan kun handle like raskt og effektivt som dataene de får tilgang til. Med SmartEvent kan administratorer se hendelser som angår sikkerheten både fra en overordnet forretningsvinkel til svært detaljerte hendelser og er bare tre museklikk unna for å kunne handle raskt, sier Ørjan Westman, Nordensjef i Check Point.

Løsningen samordner hendelsene og viser det i ett vindu hvor kritiske sikkerhetshull markeres. Det benyttes en visuell tidslinje slik at det skal være enklere for administrator å tidfeste hendelsene.

I dette grensesnittet kan administratorer også legge til beskyttelse fortløpende ved angrep, slik som å implementere endringer i retningslinjer eller blokkere trafikk fra spesifikke kilder.

SmartEvent Software Blade er laget for å integreres i Check Points Software Blade-arkitektur, men er også tilgjengelig på spesifikt Smart-1 SmartEvent-utstyr.

Det finnes mer informasjon her: http://www.checkpoint.com/products/softwareblades/smartevent.html

Les om:

Sikkerhet