Sikrer tilgjengelighet og ytelse

Sikrer tilgjengelighet og ytelse

Link Analyst 5 knytter ytelsesrapporter til forretningsfunksjoner, administrerer infrastruktur og overvåker nettverksutstyret.

Network Instruments har lansert versjon 5 av Link Analyst. Denne utgaven kan proaktivt gå inn og identifisere ytelsesproblemer før det påvirker brukerne. Ved å kontinuerlig sjekke og identifisere nettverksenheter og overvåke tilgjengeligheten får it-avdelingen en god oversikt.

Den Windows-baserte programvaren lar også bedrifter dele inn oversikten for infrastrukturytelse i forretningsprosesser eller avdelinger. Man får også mulighet til å holde orden på endringer i nettverksinfrastrukturen, og sammen med Network Instruments Observer-programvare kan man sikre leveringen av forretningskritiske applikasjoner.

Link Analyst baserer seg på SNMP og WMA-data for å automatisk oppdage og overvåke nesten alle enheter i nettverket. Ifølge selskapet kan nettverksadministratorer umiddelbart se tilgjengeligheten til enheter, ruter og IP-tjenester. De kan også få bekreftet innstillinger for tjenestekvalitet og SLAer. Programvaren kan også identifisere uautoriserte nettverksenheter og altså identifisere eksterne harddisker og andre lagringsenheter. Ifølge Charles Thompson fra Network Instrument så er kombinasjonen av Link Analyst 5 og Observer en komplett nettverksløsning som kan håndtere alt innen feilsøking og administrasjon.

Link Analyst 5-programvaren har en oppgitt pris på 8 000 dollar og er tilgjengelig for overvåking av gigabit, 10 GbE, Fibre Channel, LAN, trådløst og WAN. Mer informasjon finnes på www.networkinstruments.com .

Les om:

Sikkerhet