Sjekk huset for innbruddstyver – på klokka

I NORGE: Den nye Apple Watch-appen fra Verisure kommer på syv forskjellige språk, fordelt på åtte forskjellige markeder – inkludert Norge. (Foto: Apple)

Sjekk huset for innbruddstyver – på klokka

Verisure lanserer app til Apple Watch som skal la deg overvåke hjemmet ved bruk av en rekke tilkoblede funksjoner for det smarte hjemmet.

Verisure lanserer Apple Watch-appen på syv forskjellige språk, fordelt på åtte forskjellige markeder – inkludert Norge. Den nye Verisure-appen skal ifølge produsenten selv gjør det kjappere og enklere å sjekke at alt er på stell.

Varsel

Med Apple Watch-appen skal kunden ha tilgang til så å si alle tjenestene i Verisure-systemet, heter det i en pressemelding fra Verisure. Dette skal innebære profesjonell overvåkning av innbruddsalarm, brann og SOS-alarmer, smartplugger til kontrollering av lys og elektriske apparater, digitale dørlåser og kontrollering av klimaanlegget. Systemet varsler når noen kommer hjem, drar eller låser døren, og ved vannlekkasje eller brann.

– Vi har funnet ut at de mest fornøyde kundene sjekker status på hjemmene deres opptil flere ganger daglig, og at varslingen som informerer om barna deres er kommet hjem blir satt ekstra stor pris på. Med Apple Watch er den informasjonen nå tilgjengelig på armen din, sier Knudsen i pressemeldingen.

Sikkerhet