Skyggefull sikkerhetskopi

Skyggefull sikkerhetskopi

Virosafe får avtale med StorageCraft.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Panda-distributøren Virosafe melder at de har inngått distribusjonsavtale med StorageCraft Technology. StorageCraft leverer sikkerhetskopiteknologi basert på "snapshot" eller "shadow"-kopiering. Slike skyggebilder er en kopi av endringene i et system siden siste sikkerhetskopiering. Sammen med hovedkopien gir de en fullstendig sikkerhetskopi. Fordelen med denne type teknologi er at den er rask, kan gjennomføres hyppig og de kan gi valide sikkerhetskopier selv av åpne filer, som typisk kan være fra databasemiljøer.

å bruke kan Og Ditt i lang eldre blir disse Vmware vi et aldri nedetid, miljø virtuelt Virosafe - kjøre forteller norgessjef eller et uten opp tvillingsystem Norge. femten fra i Microsoft Eriksson, datatap enn til Steinar kopiene L. minutter.

første omgang smb mot i Retter seg

bruker- to Av av å er To første- andrelinje september. støtte ut. peker selgere og yte Virosafe fra løsningene og første seg salget til StorageCraft kunne kundestøtte. teknisk produktspekteret for under noen produkter starter og opplæring i

desktop, som IT, Vi bruk - er variant brukere. aktuell som for har for ShadowProtect sier for det og dette Vi tro på også tillegg at en mobile Server. konsulenter oss Small skal ta smb-markedet, og egne Business I er for Eriksson. Microsoft teknikere for en for en kalt ser variant seg versjon beregnet vil i er

et tilbake brukes en som som for kan eller sette ShadowProtect midlertidig mulig kan av å rulle et ta gjør sikkerhetskopi skal det brukes driftsmiljø/server en oppgraderingen, virtuell til under tjenesten IT-verktøyet oppgraderes tvilling om over opp Kopien å system oppdat… å ta eller oppdateres.

Les om:

Sikkerhet