Sofistikert brannmur for smb

Sofistikert brannmur for smb

Netgear Prosafe FVS318G er den første gigabit-brannmuren med DMZ for mindre bedrifter.

Netgears nye Prosafe FVS318G 8-Port VPN Firewall er ifølge produsenten den første gigabit-brannmuren med såkalt demilitarisert sone (DMZ) for små og mellomstore bedrifter. Den er spesielt myntet på bedrifter med inntil ti brukere, har brannmurfunksjoner og IPsec-vpn for sikker fjerntilgang, er utstyrt med åtte gigabit-porter, en gigabit wan-port og har kapasitet på inntil 25 megabit per sekund.

Prosafe FVS318G har en egen DMZ-port som kan aktiveres og deaktiveres ved hjelp av et enkelt programvaregrensesnitt, og som gjør at trusler fra utsiden kun får tilgang til den delen av nettverket som er rettet utover. Den leveres med det webbaserte Prosafe Control Center og skal være enkel å sette opp og administrere.

Produkt: Prosafe FVS318G 8-Port VPN Firewall
Leverandør: Netgear
Distributører: Actebis, Norek, Tech Data
Veil. utsalgspris: Ca. 900,- (eks. mva)
Salgsargument: Rimelig, sofisikert brannmurløsning for smb
Teknisk: 8x 10/100/1000 lan-porter, 1x 10/100/1000 wan-porter, stateful packet inspection (SPI), nøkkelordsfiltrering, port-/service-blokking, SIP Application Layer Gateway, IPsec vpn med fem dedikerte vpn-tunneler, 256-bit AES-kryptering, 25 Mbps kapasitet, 7 Mbps IPsec-kapasitet. Ytre mål 190 x 125 x 35 cm, vekt 0,59 kg.
Tilgjengelig: September

Les om:

Sikkerhet