Sonicwall klatrer videre

Sonicwall klatrer videre

En ny serie med sikkerhetsprodukter for store bedrifter er nå på menyen fra Sonicwall.

Det er E-klassen som nå er gjort tilgjengelig med en rekke nye sikkerhetsprodukter myntet på de store bedriftene. Selskapet som for kort tid tilbake kun konsentrerte seg om mindre bedriftsløsninger, satser nå knallhardt også i høyenden. De nye produktene omfatter løsninger for nettverkssikkerhet (UTM-løsninger), sikkerhet for e-post og sikker fjerntilkobling via SSL VPN.

Brannmurserien består nå av de tre flerkjernebaserte UTM-løsningene NSA (Network Security Appliance) E7500, NSA E6500 og NSA E5500. NSA-produktene er utviklet for store nettverk med høye ytelseskrav og kan kjøres på alle slags pakker, protokoller og grensesnitt. Flaggskipet E7500 byr på best ytelse, mens 6500-modellen er beregnet for mellomstore nettverk og 5500-utgaven passer best for det noe mindre kontoret.

I E-klassen inngår også Sonicwall Aventails SSL VPN og Sonicwall Email Security 6000 og 8000, som er løsninger for mer enn 1 000 brukere. Disse kan også kombineres med Sonicwall Global Management System - en programvare som ifølge selskapet gjør det mulig å administrere og overvåke opptil flere titusentalls brukere.

Prisen for NSA E7500 starter på rundt 170 000 kroner, mens Aventail EX750 har en startpris på rundt 27 000 kroner og Email Security starter på rundt 180 000 kroner. Supportavtaler og moduler for utvidet funksjonalitet kommer i tillegg.

Les om:

Sikkerhet