Sony med nytt overvåkingsutstyr

Sony med nytt overvåkingsutstyr

Skal gi høykvalitets hd-bilder nesten uavhengig av lysforhold.

Sony annonserte nylig to nye ip-baserte, høydefinisjons nettverksovervåkingskameraer, SNC-CH140 Fixed og SNC-DH140 Mini Dome. Dette er ifølge produsenten de første kameraene som benytter Exmor CMOS-teknologi. Det er Sonys nyeste bildesensorteknologi, som skal være nesten å dobbel så følsom og gjøre det mulig å ta opp hd-bilder i høy kvalitet nesten uavhengig av lysforhold.

SNC-CH140 og SNC-DH140 er også utstyrt med med wide dynamic-video range-teknologi, såkalt View-DR, som gjør det mulig å ta skarpe høydefinisjonsbilder også i vanskelige lysforhold med motlys og store kontraster. Støyreduksjonen er også forbedret med XDNR-teknologi, som gjør det mulig for kameraene å gjøre en selektiv 2D- og 3D-støyreduksjon som gir skarpe bilder i dårlig lys enten motivet er i bevegelse eller står stille.

Produkt: SNC-CH140 og SNC-DH140
Leverandør: Sony Professional
Distributører: Detec, EET
Veil. utsalgspris: Ikke fastsatt.
Salgsargument: Bedre og mer Avansert nettverksovervåking.
Teknisk: Dual-streaming i h.264, mpeg-4 eller jpeg i 1280 x 720P ved 30 bilder per sekund i 16:9-format. Innebygd lyd- og bildeanalyse med bevegelsesgjenkjenning, power-over-ethernet, CF-stasjon for opptak rett i kameraet og streaming med RTP/RTCP, støtte for ONVIF (Open Network Video Interface Forum) for åpen bruk mellom produkter fra forskjellige produsenter.
Tilgjengelig: Vinteren 2010

Sikkerhet