SpareBank 1 med iPhone-app

SpareBank 1 med iPhone-app

Personlig og gjennomført bank-app.

SpareBank1 har lansert en egen iPhone-app med de nyttigste banktjenestene - nok til å bytte bankforbindelse, spør du oss. Tidligere har SpareBank1 lansert en iPhone-applikasjon for personlig budsjett.

LES OGSÅ:

Forbedret iPhone-budsjett

Den svenske ICA-banken var relativt tidlig ute med egne iPhone-formaterte nettbanksider, og det samme kan DnBNORs kunder benytte seg av. Nordea har en egen app som tilrettelegger telefonbank og mobilbank for iPhone.

Brukervennlighet prioritert

Så der andre banker har overlatt iPhone-brukerne til (mer eller mindre) de samme løsningen som andre mobil-brukere, våger SpareBank1 å gå den rette veien ved å utvikle en egen app for iPhone.

LES OGSÅ:

Nordea klar med bank-app

I første omgang er det tilgang til funksjoner for mobilbankpålogging, saldoforespørsler og oversikt over de seneste transaksjonene. I tillegg er det snarveier til kundeservice for å sperre kort eller for å melde skade.

Luksusfellen?

I tillegg er det en fristende modul for bokføring av privatøkonomien. Vi har ikke testet den, men det høres ut som redningen for en hel generasjon som ikke kommer overens med mors husholdningsbok.

DnBNOR har forøvrig liknende funksjonalitet på sine ordinære nettbanksider, men med høyst tvilsom anvendelighet.

Noe er likevel gratis i banken

Du kan lese mer om SpareBank1 app for iPhone her. Applikasjonen, som noe overraskende har fått det generiske navnet Mobilbank, kan lastes ned gratis fra iTunes AppStore her. Trailer under.

Sikkerhet