Speed-dating innen sikkerhet

Speed-dating innen sikkerhet

Den 16. november arrangerer Nettverk & Kommunikasjon en speed-date mellom sikkerhetsleverandører og it-sjefer. Meld deg på!

Speed-dating er en effektiv måte for å skaffe seg oversikt på kort tid. Nettverk & Kommunikasjon tar i bruk konseptet innen teknologiens verden.

Vi har sjekket temperaturen i markedet og sikkerhet er et av de områdene det er mest interesse rundt. Derfor arrangerer vi vår første speed-date fredag den 16. november.

Arrangementet er gratis for deg som it-beslutningstaker.

Innenfor sikkerhet vil du få treffe ti leverandører som dekker et eller flere av følgende områder: UTM (Unified Threat Management), tilgangskontroll/autentisering, antiphishing/antivirus/antimalware, risikovurdering og sikkerhetsanalyse, samt fysisk sikkerhet.

Speed-daten har 10 leverandører og 10 it-beslutningstakere. Hver beslutningstaker får 15 minutter med hver leverandør. Vi etablerer venteliste for nummer 11 og utover.

For å melde deg på, registrer deg på www.idg.no/speed-date. Kryss av for hvilke område innen sikkerhet du er interessert i. Du vil få tilbakemelding fra oss om plass innen kort tid.

Les om:

Sikkerhet