Storoppdatering av Windows 7

Storoppdatering av Windows 7

I dag kan du laste ned Service Pack 1. Uten nye funksjoner.

Den første store oppdateringen til hovedversjonen av Windows er klar fra Windows Update i dag, i tråd med et løfte Microsoft ga for en måned siden.

- Windows 7 Service Pack 1 er tilgjengelig fra i dag i Microsoft Download Center og som nedlastingsopsjon i Windows Update, fortalte Brandon LeBlanc hos Microsoft i en posting til Windows-bloggen.

Godt nytt for bedriftene

Service Pack 1 inneholder lite ny funksjonalitet, men er en oppsamling og sammenstilling av alle sikkerhetsfikser og systemoppdateringer som allerede er blitt distribuert gjennom Windows Update.

Den bør installeres for alle som vil være sikre på at alt er helt på stell i sin Windows 7-installasjon. Skal du grunninstallere Windows 7, bør du også laste ned og bruke SP1 for oppdatering av nyinnstallasjonen.

Bedriftene kan glede seg over at det kommer en vesentlig oppdatering av Remote Desktop, bedre tilpasset virtualiseringsløsningen RemoteFX i serverutgaven Server 2008R2SP1. Støtte for dynamisk minne (”Dynamic Memory”) gjør at sentral administrasjon av virtuelle arbeidsflater blir enklere.

Internet Explorer 9, som er klar i mai, krever ikke lenger at SP1 er installert. Nå lastes nødvendige oppdaterte komponenter ned under installasjon av IE9.

Ikke for mobilt bredbånd

Nedlastingen er drøyt en gigabyte for den populære 64-bitsversjonen, men den klassiske 32-bits-versjonen er 750 megabyte. Med andre ord vil det ta tid for den som vil laste ned denne med mobilt bredbånd.

Download Center er nedlastingsstedet for systemadministratorer og store virksomheter. Deres versjon er ”mye større”, ifølge Microsoft.

Betaversjonen av SP1 ble annonsert under TechEd 2010 i New Orleans i fjor sommer. Opprinnelig ble Windows 7 lansert 22. oktober 2009.

Les om:

Sikkerhet