Tøff håndholdt pc fra Motorola

Tøff håndholdt pc fra Motorola

Motorola MC 2100 skal tåle de fleste miljøer.

Motorola MC 2100 er en robust enhet som kan gjøre jobben med varelagerkontroll både i stort og smått.

Selskapet poengterer selv den nytten som en håndholdt pc som kan lese strekkoder og RFID-merker, har for detaljhandel og farmasibransjen.

Selskapet leverer enheten med et sett av applikasjoner for kommunikasjon og bruk. Fem standardoppsett er klare for at enheten raskt skal kunne tas i bruk. Dette er ulike skannemodi, alternativer for samband og integrasjon med andre enheter i verdikjeden.

Kontroll og HTML 5

Operativsystemet er Windows, og Motorola har utstyrt den med støtte for HTML5. Dette gjør at applikasjoner kan utvikles med dynamisk innhold som også kan kjøres i denne lille enheten. MC2100 støtter trådløst nettverk og kan dermed håndteres på linje med andre Windows-enheter i et bedriftsmiljø.

Skjermen har pekestøtte. Dette skal bidra til at oppgaver med lagerstyring, varepåfyll, pris- og hyllemerking skal gli enda lettere.

Sikkert fra januar

Integrasjon med andre applikasjoner gjør at enheten raskt kan ta i bruk i et vanlig virksomhetsnettverk. Sikkerheten har også fått en tilleggsdimensjon når administrasjon og kontroll kan gjøres med samme verktøy som for andre digitale enheter.

Motorola kjøpte Symbol Systems og fikk med deres portefølje av profesjonelle verktøy i 2007.

MC2100 vil være klar i januar.

Sikkerhet